Voorschot RVO subsudie voor BBl leerlingen

Voorschot op RVO-subsidie voor BBL-leerlingen

Heb je een BBL-leerling in dienst en zit je krap bij kas door de Coronacrisis, dan kun je vanaf vandaag tot en met 30 juni een voorschot op de RVO-subsidie aanvragen.

Dit voorschot krijg je over het aantal weken dat je de BBL-leerling hebt begeleid in de periode 1 augustus 2019 tot en met 31 maart 2020. Per week begeleiding wordt € 42,50 aan voorschot uitgekeerd, met een maximum van € 1.530 per BBL-leerling.

Vraag je het voorschot aan? Dan ben je verplicht na 1 juli ook de definitieve subsidieaanvraag in te dienen. Dit kan tot en met 16 september 17:00 uur en die uitkering vindt in december plaats. Het ontvangen voorschot wordt op de definitieve aanvraag in mindering gebracht.

De aanvraag kun je indienen via het eloket van RVO met behulp van eherkenning niveau 1. En zoals je van ons gewend bent, kunnen wij de aanvraag ook voor je verzorgen. Naast de bpv van de leerling, hebben wij nog het aantal weken begeleiding nodig in de periode 1 augustus 2019 tot en met 31 maart 2020 en een machtiging om dit voor je te doen. De kosten van de aanvraag van het voorschot bedragen € 67,50 ex. btw per leerling.

Dit bedrag brengen wij ook in rekening voor de definitieve aanvraag.

Over de schrijver
Mijn naam is Ronald Geerlings, de drijvende kracht achter kappersadministratie. Met ons team staan wij elke dag voor jou, als kapper, klaar. Wij helpen je bij je complete administratie en de invulling van personeelszaken. Wij hebben ons voor de volle 100% toegelegd op de kappersbranche waardoor wij dit vak van A tot Z kennen.
Reactie plaatsen