Team Kappersadministratie: boekhouder voor kappers

Over Kappersadministratie

Maak kennis met ons team!

Wie zijn wij?

Kappersadministratie.nl is hét administratiekantoor voor de kappersbranche. Wij helpen kappers om hun bedrijfsvoering inzichtelijk te krijgen. Onze aanpak is vernieuwend, omdat financiële administratie, personeelszaken en salonautomatisering nauw met elkaar zijn verbonden. Dat vinden wij uniek en leidt tot een mooie samenwerking met onze klanten.

Mooi gezegd, maar wie zijn dan de mensen bij Kappersadministratie?

Ronald Geerlings

Kan dagen makkelijk gevuld krijgen met praten over eten en wijn. Goed in meedenken en weet veel van de kappersbranche, vind ik zelf, en probeer daarom altijd wegen te bedenken of informatie aan te reiken waar je als kapper mee verder kunt.

Nicolette Kokkes: Kappersadministratie

Nicolette Kokkes

Sportief en gek van golf, zoute drop en lekker eten en drinken. Heb je vragen over de CAO? Arbeidsovereenkomsten of beëindiging van een arbeidsovereenkomst? Dit is waar mijn hart ligt en waar ik veel van weet.

Casper Cornelissen: Kappersadministratie

Casper Cornelissen

Festival liefhebber, sportief en gek op Merel. Na het in 2015 afronden van mijn MBO stage bij Kappersadministratie ben ik nu 4 dagen per week werkzaam en ben begonnen met een duale HBO studie. Mijn werkzaamheden bestaan o.a. uit verwerken administraties, samenstellen jaarrekeningen en belastingaangiften

Andries Houwer

Sportief en een bourgondiër, niet altijd een goede combinatie. Sinds augustus 2018 werkzaam bij Kappersadministratie waar ik mij o.a. bezig houd met verwerken van administraties, jaarrekeningen en salarisadministratie.

Yvonne Lamers

Energiek, vrolijk, enthousiast en gek op chocotoff.

Sinds november 2019 werkzaam bij Kappersadministratie. Met het verwerken van administraties zijn de dagen goed gevuld. 

Jordi Beerning

Voetballiefhebber met Robben als voorbeeld. Sinds augustus 2020 werkzaam bij Kappersadministratie. Verwerken administraties en jaarrekeningen vullen mijn dagen. Analyseren van data staat op de planning.

Julian Brinkman

Muziekcomponist en -liefhebber. Sinds november 2021 stagiair bij Kappersadministratie voor het afronden van mijn MBO opleiding bedrijfsadministrateur.

Onze locatie

Onze diensten

Boekhouding kappers

Boekhouding

Je boekhouding zelf doen met behulp van een online boekhoudprogramma of je boekhouding uit handen geven? Wij helpen je graag op weg.

Personeelszaken kappers

Medewerkers

Ontdek hoe wij je helpen om je medewerkers optimaal te benutten en hoe om te gaan met de afwikkeling van personeelszaken zoals arbeidsovereenkomsten.

Kapsalon starten: ondernemingsplan

Salon starten

Hulp bij het starten van een kapsalon? Wij helpen je bij het ondernemingsplan, belastingzaken en andere zaken die van belang zijn bij een goede start.

Salonautomatisering kappers

Automatisering

Met de juiste salon software wordt alle belangrijke informatie over klanten en medewerkers op de juiste wijze vastgelegd. Laat je informeren!

Dit zeggen onze klanten

Ik ben als klant zeer tevreden over de vakkundigheid van dit bedrijf. Ze zijn altijd bereid te helpen met al je vragen en zijn hier zeer snel en correct in. Ook denken ze mee met jou als ondernemer wat het beste is voor je bedrijf. Echt persoonlijke aandacht, dus alom dik tevreden!

Kappersadministratie

Alice Visch

 (Young Style Hattem)

"Een bedrijf met passie!!! Heerlijk om mensen naast je te hebben staan die met je meedenken en voor je denken ! En alles tot in de puntjes voor je uitwerken! 


Net wat een ondernemer nodig heeft! In 1 woord.....Geweldig!!"

Kappersadministratie

Marja Bosch-Scholten 

(B yourself)

Het fijne aan Kappersadministratie is dat de lijntjes heel kort zijn: ik krijg dezelfde mensen aan de telefoon en ze weten wie ik ben. Het persoonlijke aspect spreekt me aan! Ook fijn: mijn accountantskosten zijn gedaald sinds ik ben overgestapt naar Ronald en Nicolette. Ik blijf klant!

Kappersadministratie

Judith de Ridder