Dit zeggen klanten over kappersadministratie:

Dè accountant voor alle kappers.

#Betrouwbaar, #behulpzaam, #meedenken, #altijdsnellereactie, #ikzounietandersmeerwillen, #aanrader.

IenZ HairDeZign

Het fijne aan Kappersadministratie is dat de lijntjes heel kort zijn: ik krijg dezelfde mensen aan de telefoon en ze weten altijd wie ik ben. Het persoonlijke aspect spreekt me aan! 


Ze denken met je mee en weten alle ins & outs binnen de kappersbranche. Ook fijn: mijn accountantskosten zijn gedaald sinds ik ben overgestapt naar Ronald en Nicolette. Ik blijf klant!

Judith de Ridder

Bij een standaard boekhouder draag je je administratie over en krijg je aan het eind van het jaar de jaarrekening gepresenteerd. Bij kappersadministratie doe je meer samen de administratie en word je begeleid in de dingen die je niet begrijpt of in de dingen die juist nieuw voor je zijn. Op deze manier leer je veel zodat je een beter inzicht krijgt in zowel de financiële als de personeelszaken binnen je bedrijf.  

Kapsalon Kerstje

Wij maken nu al weer een aantal jaren gebruik van de diensten van Kappersadministratie en zijn er erg blij mee. De persoonlijke aandacht en contacten stellen wij zeer op prijs. Als ondernemer wordt je blij van zo'n boekhoudkundige ondersteuning.

Schmitz Haarmode

Ik ben als klant zeer tevreden over de vakkundigheid van dit bedrijf. Ze zijn altijd bereid te helpen met al je vragen en zijn hier zeer snel en correct in. Ook denken ze mee met jou als ondernemer wat het beste is voor je bedrijf. Echt persoonlijke aandacht, dus alom dik tevreden!

Alice Visch (Young Style)

Ik werk nog maar sinds kort samen met Ronald, Nicolette en hun team maar ben nu al super tevreden!

De communicatie gaat op een vriendelijke, duidelijke manier. En... ik betaal de helft van wat ik bij mijn vorige accountant kwijt was voor hetzelfde werk met veel meer advies!

Sharon Wessels (Hairteam BySharon)

Kappersadministratie voor als je geld over wilt houden aan het eind van de maand. Je bent als kapper af van gedoe want zij doen met plezier je administratie, heerlijk gevoel!

Andreas Kappers

"Een bedrijf met passie!!! Heerlijk om mensen naast je te hebben staan die met je meedenken en voor je denken ! En alles tot in de puntjes voor je uitwerken! Net wat een ondernemer nodig heeft! In 1 woord.....Geweldig!!"

Marja Bosch-Scholten (B-Yourself)

"Ik gun het elke kapper om met Kappersadministratie.nl te werken. Hier word je blij van. 

Elke kapper die nog twijfelt, mag mij mailen om te horen wat ik ervan vind. Dit geeft zo'n fijn gevoel!"

Jolanda de Ruiter (Andreas Kappers

Wij maken nu al weer een aantal jaren gebruik van de diensten van Kappersadministratie en zijn er erg blij mee. De persoonlijke aandacht en contacten stellen wij zeer op prijs. Als ondernemer wordt je blij van zo'n boekhoudkundige ondersteuning.

Nico Leijzer (Schmitz Haarmode)

Bij een standaard boekhouder draag je je administratie over en krijg je aan het eind van het jaar de jaarrekening gepresenteerd.


Bij kappersadministratie doe je meer samen de administratie en word je begeleid in de dingen die je niet begrijpt of in de dingen die juist nieuw voor je zijn. 


Op deze manier leer je veel zodat je een beter inzicht krijgt in zowel de financiële als de personeelszaken binnen je bedrijf.

Sjoerd Reesink

De omzet ging wat achteruit, loonkosten gingen omhoog, ik was het overzicht kwijt. Daarom ben ik overgestapt naar kappersadministratie en nu heb ik iedere maand een resultatenuitdraai. 


Nu kan ik makkelijker de kosten en uitgaven in de gaten houden en dat heeft een positieve uitwerking, met als resultaat dat ik nu meer overhoud. Ik had al veel gehoord over Ronald en Nicolette, en begin dit jaar moest het roer om. 


Geen moment spijt van gehad dat ik overstapt ben, ik heb nu veel meer overzicht en als er iets op personeelszaken speelt, kan ik contact op nemen met Nicolette. Fijn dat het allemaal onder 1 dak is.

Cisser Hairstyling

Eindelijk besloten om over te stappen naar Kappersadministratie. Vond het moeilijk om over te stappen want ik zat al jaren bij mijn oude boekhoudster. Daar bouw je toch een band mee op en je wilt niet iemand voor de kop stoten. Maar ik miste meer input en meer duidelijkheid daarom de keuze gemaakt over te stappen. 


En wat ben ik blij dat ik dat heb gedaan. Ten eerste alles is digitaal, wat zo fijn is en veel sneller is. Je bent niet meer ure bezig. Dan kun je meer op je eigen werk bezig zijn! En het is heel overzichtelijk: je krijgt elke maand een tabel met al je uitgaven en winst. Hierdoor is er meer duidelijkheid voor jezelf! 


En wat ik het meest waardeer is dat ze zo snel zijn met terug reageren van de email. Of ze bellen, vanochtend een ingewikkelde vraag waarbij ik binnen een half uur antwoord had.. Dat noem ik nou een goede service! Komt er gewoon op neer dat ik super blij met de overstap! Duidelijkheid, snelle feedback, en toch het persoonlijke contact ondanks dat alles digitaal Is! Dank jullie wel team van Kappersadministratie!

Aranka Veen (Kapsalon Fris en Fruitig)