Boekhouding, administratie, ondernemingsplan kappers

Ben je kapper en wil je

hulp bij je administratie?

Wij helpen je de juiste stappen te zetten op het 

gebied van boekhouding, medewerkers, 

het starten van je salon en salonautomatisering

Actief

in heel Nederland

100+

Tevreden kappers

14 jaar

ervaring in het administratievak

Je kunt bij ons terecht voor:

Boekhouding kappers

Boekhouding

Je boekhouding zelf doen met behulp van een online boekhoudprogramma of je boekhouding uit handen geven? Wij helpen je graag op weg.

Personeelszaken kappers

Medewerkers

Ontdek hoe wij je helpen om je medewerkers optimaal te benutten en hoe om te gaan met de afwikkeling van personeelszaken zoals arbeidsovereenkomsten.

Kapsalon starten: ondernemingsplan

Salon starten

Hulp bij het starten van een kapsalon? Wij helpen je bij het ondernemingsplan, belastingzaken en andere zaken die van belang zijn bij een goede start.

Salonautomatisering kappers

Automatisering

Met de juiste salon software wordt alle belangrijke informatie over klanten en medewerkers op de juiste wijze vastgelegd. Meer weten?

Dit zeggen onze klanten

'Ik gun het elke kapper om met Kappersadministratie.nl te werken'

Hier word je blij van. Elke kapper die nog twijfelt, mag mij mailen om te horen wat ik ervan vind. Dit geeft zo'n fijn gevoel!

Kappersadministratie

Jolanda de Ruiter (Eigenaar Kapsalon Andreas Kappers)

'De communicatie gaat op een vriendelijke, duidelijke manier.'

"Ik werk nog maar sinds kort samen met Ronald, Nicolette en hun team maar ben nu al super tevreden!  En...ik betaal de helft van wat ik bij mijn vorige accountant kwijt was voor hetzelfde werk met veel meer advies!"

Review Kappersadministratie

Sharon Wessels (Hairteam BySharon)

Over Kappersadministratie

Kappersadministratie is een onafhankelijke administratiekantoor speciaal voor kappers. Wij zorgen dat zaken als de financiele administratie, personeelszaken en salonautomasering met elkaar verbonden worden.

Hiermee helpen we jou als ondernemer om een beter inzicht in je bedrijfsvoering te krijgen. Wij staan met een team van vier mensen voor je klaar om je op bovenstaande gebieden te helpen. Doordat we in één branche werken hebben we veel specifieke ervaring zodat wij je altijd kunnen helpen.


Wil je meer weten over ons team?

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Op de hoogte blijven van het laatste nieuws? Wij delen in onze nieuwsbrief onze kennis met jou. Laat gerust je gegevens achter, wij gaan hier uiterst zorgvuldig mee om!